Get Adobe Flash player

La ditta Kolinoxway si avvale di un’esperierza pluriennale di lavoro nel settore di arredi e attrezzature per ristoranti, bar, alberghi, pizzerie, pub, birrerie e negozi in genere.

Proprio questa esperienza ha permesso di percepire le esigenze di tante aziende che, lavorando in questi settori, hanno visto sempre più crescere i costi di gestione e ridursi i profitti in maniera sempre maggiore.

Home

The way of technology for food industry Refrigerator Manufacturer

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale

Produciamo mobili in acciao inox ideati con un sistema modulare componibile, basato su una vastissima serie di elementi standard.

Kolinoxway - Arredo Inox Professionale
KOLINOXWAY SRL është themeluar si kompani që prej vitit 2011 Ne shqiperi, pas nje eksperience te madhe ne itali. me akivitet në fushën e konstruksioneve prej inox ne seketorin ushqimor. Që nga fillimi i veprimtarisë, KOLINOXWAY është marrë me punimin e inox. Me vonë, ndërmarrja është zgjeruar kryesisht duke bërë konstruksione të ndryshme, Frigorifer Deposita per Uje Qumesht Mjalt si dhe punime të tjera me Inox. Kompania KOLINOXWAY ka si qëllim që të shtrihet në të gjitha sferat e ndërtimit. Vizioni i kompanisë karakterizohet nga një objektiv kryesor, për të vendosur standarte në sektorin shqiptar te industris ushqimore, duke ofruar shërbimet më cilësore. KOLINOXWAY ofron shërbimet e saj prej shumë vitesh Ne Italy, Tashme ne shqiperi duke u përpjekur për të drejtuar cdo klient, bashkëpunëtor drejt cilësisë, Dhe cmimeve me te ulta. profesionalizmit dhe standartet europiane CE. Konstruksionet metalike kërkojnë materiale dhe produkte të standarteve të larta për të siguruar punime bashkëkohore, ndaj kompania përpiqet që të sigurojë materialet më të mira. Shoqëria KOLINOXWAY do të vazhdojë të jetë në krah të cdo biznesi që kërkon punime cilësore, produkte me standarte europiane dhe garancinë e tyre.

kolinoxway
Visita Kolinoxway su FaceBook

KOLINOXWAY

The way of technology for food industry
Sistemi in INOX per il settore alimentare

sedi in ITALIA & ALBANIA Tirana

Sokol Hakani
Presidente della KOLINOXWAY
Mobile: 00355(0)675095522
email: info@kolinoxway.com
www.kolinoxway.com
www.magniflex.al
peze Helmes Tirane Albania
C.A.P. 1001
P.I. 02316050356